over Fran


Living By Fran ben ik gestart nadat ik mijn opleiding tot ondernemend detailhandelaar had afgerond. Met veel passie en creativiteit kan ik op elk vlak van accessoires u ondersteunen. of het nu om inrichten van een kantoor dan wel huiskamer gaat. Wij denken graag met u mee. De meeste materialen worden door ons zelf samen gesteld waardoor we voor een betaalbare prijs een nieuwe uitstraling aan uw dagelijkse omgeving kunnen geven.


Begin 2017 was het voor mij duidelijk. Ik wil een winkel openen waar mensen voor een betaalbare prijs, exclusieve woonaccessoires kunnen kopen.  Denkende aan: Beklede potjes en vazen, skulls, schedels olifanten etc etc. Deze winkel heb ik gevonden aan de Pastoormutsaersstraat 1 in 's-Hertogenbosch. Om bekendheid te geven aan de winkel en mijn accessoires heb ik ook de stap genomen om op de Bossche markt te gaan staan. Hier ben ik elke week te vinden achter kraam 32. Helaas heeft dit om organisatorische redenen maar 6 weken geduurt. de winkel neemt teveel tijd in beslag om dit erbij te blijven doen. wel ben ik te vinden op veel braderieen en markten. Kortom bent u zoekende naar een nieuwe uitstraling of een leuk cadeau om weg te geven, Living By Fran staat graag voor u klaar. Zowel in de winkel als in de webshop. Ook thuis bezorgen is bij ons geen probleem. Schedels kom ik zelf bij u afgeven, binnen Nederland! Ook nieuw aan ons assortiment toegevoegd, de bikini en de Tankine, neem eens een kijkje in onze webshop.   


Uiteraard kunt u ons ook op social media volgen via Living By Fran.   

Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het om workshops gaat. Van skulls tot longhoorn. van olifant tot vaas. Bijna alles is mogelijk om samen met: familie, vrienden en vriendinnen te komen pimpen en een leuke avond te maken. Uiteraard voorzien wij de avond van een hapje en een drankje.                                                     


                  Tot ziens in de winkel of via onze webshop!

  Catelijnen 11

   5241 CW Rosmalen

Livingbyfran@outlook.com